İZMİR / KARŞIYAKA - Şair Eşref İlkokulu

Mrt

e-twinning Projelerimiz devam ediyor.

Pojelerimizde görev alan öğretmenlerimiz.

BRONZ ETİKETİMİZİ ALDIK

Şbt

Güvenli İnternet Günü'nü Kutladık. Öğretmenlerimiz İlkay APA ve Arman EROL E-Safety Label Hakkında Herşey konulu eğitimi başarı ile tamamladılar.

Şbt

BENİM ÜLKEM BENİM SANATIM

Projemiz e-twinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü almıştır.

May

DOĞANIN RENKLERİ

Okulumuz 2022-2023 Öğretim Yılında DOĞANIN RENKLERİ adlı e-twinning Projesiyle Ayrupa Kalite Etiketi ödülünü aldı.

Proje Tanıtım videosu >>>>>>>>>>

Projenin Youtube Sayfası >>>>>>>>>>

Proje Blogu >>>>>>>>>>>>

Nis

Mrt

Karşıyaka Belediyesi tarafından 16.02.2023 tarihinde düzenlenen Yerelde İklim Eylemi ve Çocuk Sempozyumuna katıldık

May

Okulumuzun kurucusu olduğu "Değişen Sen Ol İklim Değil"E-Twinning Projemizin ortak okullarımızın katılımı ile sergisini ve proje tanıtımını gerçekleştirdik.

Nis

21. yüzyılın en önemli sorunlarından biri küresel iklim değişikliğidir. Küresel iklim değişikliği, bilimsel bulgular ile kanıtlanmış ve sonuçlarının bütün dünyayı etkileyeceği bir risk unsuru haline gelmiştir. Küresel iklim değişikliğine yol açan sorunun temelinde insan aktivitelerine ve orman yangınlarına bağlı olarak atmosferde salınımları artan sera gazlarının olduğu bilinmektedir. İnsanoğlunu böylesine büyük boyutlarda tehdit eden bir riske karşı önlem alınmaması düşünülemez. Hal böyle iken çocukları doğayla buluşturmak, doğayla bir bütün olmalarını sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. Ormanlarımıza sahip çıkarak, çocukları toprakla, hayvanlar ve doğayla buluşturarak çevre sorunlarına karşı duyarlı olmalarını sağlamaktayız. Tüketimi azaltarak ve enerji sorunlarına çözüm bulmak için enerji tasarrufunda bulunarak doğayı korumalarını amaçlamaktayız.

Ock

Okulumuz Anasınıfı öğrencilerimiz ve proje ortağımız olan 4 okulun anasınıfı öğrencilerinin katılımı ile 2021/2022 eğitim öğretim yılında "Benim  Ülkem Benim Sanatım" E-Twinning projemiz kabul edildi.Her ay bir el sanatı tanıyıp uygulayacak olan minik ellerimiz ortaya çok güzelle eserler çıkarıp ıl sonunda bunları sergileyeceklerdir.